ODRŽAN GLAZBENI SEMINAR ZA UČITELJE RAZREDNE NASTAVE I VODITELJE DJEČJIH ZBOROVA


Nakon uspješno održanog seminara za odgajatelje u dječjim vrtićima, Glazbeni centar Papandopuline nam predstavlja Glazbeni seminar za učitelje razredne nastave i voditelje dječjih zborova pod vodstvom dugogodišnje dirigentice i osnivačice Pjevačkog studija Mozartine, prof. Sonje Rem te cijenjenog hrvatskog koreografa Alena Sesartića.

Seminar se održao 21. i 22. studenog u prostoru Pjevačkog studija Mozartine, Gundulićeva 37. Na seminaru je sudjelovala i skupina djece nižeg uzrasta iz Dječjeg zbora Mozartine uz koje su učitelji i profesori savladavali osnovne pjevačke i plesačke vještine, obrađivali dječje pjesme te učili koreografije na zadane pjesme prilagođene dobi djece.

Najavljujemo i sljedeći seminar kao nastavak Glazbenog seminara za odgajatelje u vrtiću koji će se održati 12.-13. prosinca u prostoru Pjevačkog studija Mozartine.

Pozivamo sve zainteresirane da se jave za više informacija Glazbenom centru Papandopuline koji je ujedno i organizator seminara na mail adresu: lorena.deidda@mozartine.hr ili info@mozartine.hr.

Vidimo se u Zagrebu!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI