Glazbeni seminar za djecu i mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji


Glazbeni centar Papandopuline iz Zagreba u utorak 23. veljače 2021. održao je Besplatni glazbeni seminar za djecu i mlade iz Osnovne škole Čazma i Područne škole Gornji Draganec.

U prostoru Osnovne škole stručni voditelji iz Glazbenog centra Papandopuline održali su seminar na kojem su djeca naučila nešto o osnovama pjevačke tehnike, pjevačkog disanja, saznali nešto o higijeni glasa i važnosti pjevačke interpretacije, a sve kroz pjevanje različitih primjera iz glazbene literature.

Voditelji iz Glazbenog centra Papandopuline ovakve projekte održali su tijekom zadnjih nekoliko godina po gotovo svim krajevima Hrvatske, pa su tako tijekom 2018. održani seminari u Kalniku, Ljubešćici, Vrgorcu, Gospiću i Splitu, a 2019. godine održan je ciklus seminara po nizu općina Virovitičko-podravske i Sisačko-moslavačke županije, te su održani i seminari na obalnom području – u Splitu i Veloj Luci. Pedesetak djece i mladih s područja Grada Čazme i okolice imali su priliku sudjelovati u ovom zanimljivom projektu, te izbrusiti svoje glazbeno i pjevačko znanje. Ako su glazba i pjevanje vaš hobi ili životna strast, ne propustite i vi ovo vrijedno edukativno iskustvo na nekom od naših predstojećih seminara!

*Projekt je ostvaren uz financijsku podršku Bjelovarsko-bilogorske županije.


ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI