Besplatni glazbeni seminari za djecu i mlade ovaj tjedan i na obali!


Nakon uspješno realiziranih glazbenih seminara za djecu i mlade u Virovitičko-podravskoj županiji, te još jednog ciklusa seminara na području Sisačko-moslavačke županije, krajem ovog tjedna posjetit ćemo i hrvatsku obalu, te održati ciklus seminara koji kreće u petak i traje do nedjelje.

U petak, 29. studenog u jutarnjim satima u Splitu će se održati glazbeni seminar u OŠ Bol, a popodne u Općini Vela Luka u OŠ Vela Luka. U subotu 30. studenog održat će se i seminar u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, dok će u nedjelju naši stručni voditelji posjetiti OŠ Petra Preradovića u Zadru.

Seminari su besplatni za sudjelovanje i otvoreni svim školarcima zainteresiranima za glazbu i pjevanje, kao i članovima školskih zborova. Na seminarima će se raditi na osnovama pjevačkog disanja i pjevačke tehnike, važnosti pjevačke interpretacije, a svu teoriju polaznici će odmah primjeniti i u praksi kroz pjevanje različitih primjera iz glazbene literature. Uz ovo neprocjenjivo znanje o glazbi i pjevanju, svaki će sudionik dobiti i diplomu o sudjelovanju na seminaru.

Nakon južnih krajeva, do kraja godine se planiraju i seminari u Iloku, Požegi i Koprivnici.

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI