Postani član Mozartina- najveće glazbene obitelji u Hrvatskoj!


Ako voliš glazbu i imaš između 3 i 18 godina, potraži ansambl za sebe unutar Mozartina te putuj, sklapaj nova prijateljstva i glazbeno se obrazuj kroz najveći glazbeni studio u našoj zemlji, a već 15. listopada nastupaj u KD Vatroslava Lisinskog na velikom obljetničkom koncertu Pjevačkog studija koji postoji već 20 godina.

Studio se nalazi u Zagrebu, te tijekom rujna ima otvorene audicije na čak 7 lokacija u gradu. Djevojčice od 1. do 6. razreda mogu pristupiti audicijama za dječje zborove na lokacijama: Sesvete, Dubrava, Peščenica, Centar, Novi Zagreb, Vrbani i Gajnice. Također u studiju djeluje i zbor dječaka za dječake od 1. do 8. razreda na području centra, te glazbena igraonica za one najmlađe u dobi od 3 do 6 godina, također u centru grada. Naravno, tu je i najstariji zbor Pjevačkog studija – Djevojački zbor Mozartine za djevojčice i djevojke starije od 12 godina.

Djevojački zbor Mozartine osim svog zahtjevnog klasičnog repertoara može se pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni poput Damira Urbana, Olivera Dragojevića, Psihomodo Popa, TBF-a, Nene Belana, i mnogih drugih. Nastupale su samostalno i u suradnji s renomiranim hrvatskim estradnim imenima, glazbenicima i ansamblima, nastojeći široj publici približiti zborsko pjevanje modernim obradama poznatih domaćih i stranih hitova, spajajući klasiku s novim urbanim, modernim zvukom.

Zborovi njeguju klasičnu glazbu, a kroz godine djelovanja nanizali su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima. Svojim jedinstvenim nastupima su osvojili publiku te obišli mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Ako voliš zabavu, pozitivnu atmosferu, putovanja, upoznavanje novih kultura i uz sve to voliš pjevati, studio Mozartine je pravo mjesto za tebe! Za dodatne upite i informacije, posjetite web stranicu www.mozartine.hr, službenu facebook stranicu Mozartine – Official Fanclub ili pošaljite mail na info@mozartine.hr.

Vidimo se na audicijama!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI
INOZEMNE TURNEJE

NIZOZEMSKA

11.-15.4.2019.

Crkva Dobrog Pastira, Amsterdam

Katedrala sv. Lovre i sv. Elizabete, Rotterdam

OSLO, NORVEŠKA

22.-27.05.2018.

Koncertna dvorana Oslo Konserthus

Hrvatska katolička misija

Crkva sv. Josipa

KONTAKT

10000 Zagreb, Bukovac gornji 21c

Mob: +385998022750
Fax: +38512341729

SAD

04.-17.2.2016.

Chicago – Crkva sv. Jeronima 

Naperville; Grand Haven; Chelsea; Detroit, Boston;

New York – Hrvatska župa sv. Ćirila i Metoda, Carnegie Hall

STOCKHOLM, ŠVEDSKA

22.-26.5.2014.  

Katedrala sv. Brigitte, Vadstena

Sportska dvorana Ishallen, Ekilstuna

Crkva Kat. Domkyrkan -Medborgaplatsen, Stockholm

LONDON, ENGLESKA

18.-22.04.2013.

Festival “Welcome Croatia”, crkva sv. Vinka Paulskog

Crkva Presvetog Srca

PARIS, FRANCUSKA

  • w-facebook
  • YouTube Clean

21.-25.5.2015.  

Hrvatsko veleposlanstvo

Crkva sv. Ćirila i Metoda

Hrvatska katolička misija

BRUXELLS, BELGIJA

30.09.-02.10.2013.

Crkva Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstand 

Europski parlament

NEW YORK, SAD

15.-30.09.2011.

“92nd Y Festival”, New York

Community United Methodist Church, New Jersey 

Gallery MC NYC, New York