Još jedna glazbena čarolija obojena predivnim glasovima iz Pjevačkog studija Mozartine u Hrvatskom g


Ove jeseni Pjevački studio slavi 20 godina postojanja, ali prije toga će članovi Pjevačkog studija osim brojnih aktivnosti održati dva koncerta ove nedjelje, 9. lipnja u HGZ-u za koje ulaznica nema već desetak dana.

Na koncertu u HGZ-u vidjet ćete nastupe svih članova Pjevačkog studija Mozartine koji broji 11 ansambala, preko tristotinjak djece, ali ćete imati priliku čuti i goste iz Amerike.

Koncerti će se održati u 17 i u 20 sati, a zborovi su spremni još jednom oduševiti mnogobrojnu publiku.

Mjesecima su članovi zborova vježbali i pripremali neke od najzahtjevnijih skladbi koje željeno iščekuju izvesti i pokazati svoje vokalne sposobnosti kao i uložen rad i trud.

Gotovo do savršenstva uvježbani i glasovno usklađeni, dječji su zborovi pripremaju neke od iznimno zahtjevnih izvedbi, ali izazovi su ono što krasi njihov dugogodišnji rad.

Koliko su predani svojim nastupima i što nas očekuje, komentirala je i voditeljica zborova Iva Majcenić: „Veliko nam je veselje ponovno na kraju koncertne sezone zaokružiti našu ovogodišnju priču s dva koncerta u našem prekrasnom HGZ-u. Nastupit će svi naši ansambli dakle, 10 pjevačkih zborova s prekrasnim izborom klasičnog i zabavnog repertoara, dok je posebno veselje i Neuqua Valley High School Choir koji će nastupiti na koncertu u 20 sati, kao naši specijalni gosti!

Ovaj koncert zagrebački je uvod u našu slavljeničku godinu koju ćemo svečano proslaviti koncertom Mozartine - 20 godina klasike i hitova u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 15.listopada! Pozivamo sve ljubitelje glazbe da požure po svoje ulaznice za ovaj naš veliki jesenski koncert!"

Na koncertu će nastupiti dječji zborovi Chopinine, Raveline, Scarlattine, Papandopuline, Bachovine, Schubertine, Vivaldine, zbor dječaka BoysVoice, Dječji musical zbor Webber te Djevojački zbor Mozartine. Uz glasovir će biti Virna Kljaković i Božo Letunić, a na programu su djela hrvatskih i stranih skladatelja klasične glazbe te popularne skladbe u izvedbi BoysVoicea i Webbera!

Pratite događanja Mozartina i na njihovoj Facebook stranici: https://hr-hr.facebook.com/choir.mozartine.croatia/

Podsjećamo, tko nije uspio osigurati ulaznicu za koncert u HGZ-u ove nedjelje, svoju priliku će imati već ove jeseni, 15. listopada na velikom slavljeničkom koncertu u Lisinskom!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI