Mozartine – 20 godina klasike i hitova „Najveći pjevački studio u Hrvatskoj slavi 20 godina postoja


Pjevački studio Mozartine ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja te im je čast i zadovoljstvo najaviti veliki obljetnički koncert 15.10.2019. s početkom u 20 sati u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu kojim će proslaviti svojih prvih 20 godina.

Uz različite goste iznenađenja, koncert će biti podijeljen u dva dijela, od kojih će se u prvom predstaviti sedam dječjih zborova i djevojački zbor koji će u skladu s tradicijom studija izvesti klasični repertoar, dok će u drugom dijelu koncerta nastupiti Ex-Mozartine, zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber koji će izvesti obrade popularnih hitova strane i hrvatske estrade.

Zborove će kroz koncert pratiti orkestar Acoustic Project, dok će u drugom dijelu biti pojačani i bendom.

Organizator koncerta je KD Vatroslav Lisinski.

Pjevački studio Mozartine počeo je kao dječji zbor višeg uzrasta Mozartine davne 1999. te je samo godinu kasnije radi velikog interesa osnovan i dječji zbor nižeg uzrasta. Sustavnim širenjem, predanim radom, brojnim pohvalama kritičara i glazbenim odgojem i odrastanjem prvih članica, danas broje čak 11 zborskih sastava s ukupno 300-tinjak pjevača, od kojih 7 dječjih zborova djevojčica na 7 različitih lokacija u gradu, zatim najstariji zbor u studiju – Djevojački zbor Mozartine te zbor dječaka Boys Voice i Musical zbor Webber, kao poseban ansambl unutar studija sastavljen od djece koja osim pjevačkog talenta, razvijaju i talent za ples i glumu.

Sastav Ex-Mozartine sastoji se od bivših članica Pjevačkog studija koje i dalje ostaju u doticaju sa svojom najvećom ljubavi – glazbom okupljanjem za pojedine projekte.

Tijekom 20 godina, održali su koncerte u preko 100 gradova i općina Hrvatske, prešli stotine tisuća kilometara, proputovali Europu, od Poljske, Mađarske, Italije, Švicarske, Švedske i Norveške, preko Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije i Engleske pa sve do Amerike gdje su održali dvije turneje i zapjevali u New Yorku, Newarku, Chicagu, Bostonu, Detroitu..

Snimili su i nekoliko uspješnih hitova s poznatim imenima s estrade - Damirom Urbanom, Oliverom, Ivanom Dečakom, Nenom Belanom, TBF-om, grupom Psihomodo Pop...

Pjevački studio Mozartine brojčano je najveći studio tog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, a ako ih još niste imali priliku čuti uživo, pravo je vrijeme za to jer vas s veseljem iščekuju i pozivaju da s njima proslavite ovu važnu obljetnicu!

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl su krenule u prodaju, a možete ih potražiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog! Sjetimo se samo rasprodana tri Božićna koncerta u Lisinskom krajem prošle godine, a isto tako je i sada za dva lipanjska koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu - ulaznica više nema.

Požurite po svoje ulaznice kako biste se osigurali na vrijeme jer znamo kako se za koncerte Mozartina uvijek traži karta više!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI
INOZEMNE TURNEJE

NIZOZEMSKA

11.-15.4.2019.

Crkva Dobrog Pastira, Amsterdam

Katedrala sv. Lovre i sv. Elizabete, Rotterdam

OSLO, NORVEŠKA

22.-27.05.2018.

Koncertna dvorana Oslo Konserthus

Hrvatska katolička misija

Crkva sv. Josipa

KONTAKT

10000 Zagreb, Bukovac gornji 21c

Mob: +385998022750
Fax: +38512341729

SAD

04.-17.2.2016.

Chicago – Crkva sv. Jeronima 

Naperville; Grand Haven; Chelsea; Detroit, Boston;

New York – Hrvatska župa sv. Ćirila i Metoda, Carnegie Hall

STOCKHOLM, ŠVEDSKA

22.-26.5.2014.  

Katedrala sv. Brigitte, Vadstena

Sportska dvorana Ishallen, Ekilstuna

Crkva Kat. Domkyrkan -Medborgaplatsen, Stockholm

LONDON, ENGLESKA

18.-22.04.2013.

Festival “Welcome Croatia”, crkva sv. Vinka Paulskog

Crkva Presvetog Srca

PARIS, FRANCUSKA

  • w-facebook
  • YouTube Clean

21.-25.5.2015.  

Hrvatsko veleposlanstvo

Crkva sv. Ćirila i Metoda

Hrvatska katolička misija

BRUXELLS, BELGIJA

30.09.-02.10.2013.

Crkva Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstand 

Europski parlament

NEW YORK, SAD

15.-30.09.2011.

“92nd Y Festival”, New York

Community United Methodist Church, New Jersey 

Gallery MC NYC, New York