Ivan Dečak i Pjevački studio Mozartine te pozivaju na audiciju za zbor dječaka BoysVoice!


PROMJENA: audicija će se održati u utorak, 7.5. s početkom u 19.45 u prostoru Pjevačkog studija Mozartine, Gundulićeva 37, 3.kat.

Hej ti! Da, da ti! Želiš biti dio glazbene obitelji koja ove godine slavi 20 godina postojanja i s kojom ćeš pjevati na sav glas bez ustručavanja od ukućana? Imaš između 7-14 godina? Voliš se družiti, putovati i nastupati? Ako je tvoj odgovor DA!, na pravom si mjestu.

Audicija za zbor dječaka BoysVoice će se održati u ponedjeljak, 6.svibnja 2019. u prostoru Pjevačkog studija Mozartine, Gundulićeva 37, 3. kat s početkom u 19:30 sati.

Prva prilika je tu, kuca na vrata!

Otkrij svoj talent svima i prijavi se na mail adresu: info@mozartine.hr (pošalji nam svoje ime i prezime, koliko imaš godina i kontakt telefon jednog roditelja, a u naslov maila navedi ''ZA AUDICIJU – BOYSVOICE''). Ono što nam je važno je da pripremiš dio pjesme svog omiljenog izvođača bilo da je ona na hrvatskom ili na stranom jeziku u trajanju do cca 90 sekundi s kojom ćeš se predstaviti na audiciji.

U otkrivanju novih talentiranih pjevača pomoći će nam i Ivan Dečak iz grupe Vatra kao počasni član žirija koji se veseli kandidatima i pronalasku novih talentiranih članova BoysVoice-a.

Dođi na audiciju u ponedjeljak 6.5. u Gundulićevu 37, u 19.30 sati, pokaži svoje pjevačke sposobnosti i oduševi Ivana Dečaka! Ti si taj, čekamo te!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI