Proljetni koncert Pjevačkog studija Mozartine u Sisku!


Nedjelja je idealan dan za opuštanje i to posebice u proljeće kad se sve budi i cvjeta!

Znaš li možda kako ćeš najbolje začiniti dan? Mi znamo!

Pronađi nas u crkvi sv. Kvirina u Sisku, 07. travnja točno u podne i prepusti se predivnim glasovima dječjih zborova Bachovine, Chopinine i Raveline koji djeluju unutar Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba, a koji trenutno broji ukupno čak 11 pjevačkih ansambala za djecu i mlade.

Koncert je besplatan za sve!

Dirigentice Irena Curić i Kristina Horvat te korepetitor Ivan Pernicki vodit će zborove i izvest će nam skladbe koje su zborovi vrijedno pripremali kako bi vam uljepšali dan.

Najstariji zbor od njih ukupno tri je dječji zbor Bachovine koji je osnovan u studenom 2013. godine, kao četvrti pomladak Djevojačkog zbora Mozartine.Odmah ga slijedi dječji zbor Chopinine kao šesti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine koji je osnovan 2015. godine. Posljednji i najmlađi dječji zbor po osnutku je dječji zbor Raveline kao sedmi podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, a osnovan je u veljači 2018. godine.

Zborovi okupljaju djevojčice od 6-12 godina, a djeluju na različitim dijelovima grada Zagreba.

Tijekom djelovanja postigli su zapažene nastupe kako u Hrvatskim gradovima, tako i u inozemstvu. U nedjelju, 7. travnja će nam izvesti skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja.

Pratite Pjevački studio na njihovoj Facebook stranici - https://hr-hr.facebook.com/choir.mozartine.croatia/ i sva aktualna zbivanja!

Vidimo se u crkvi sv. Kvirina na proljetnom koncertu! S nestrpljenjem vas iščekujemo! Koncert je u organizaciji Djevojačkog zbora Mozartine!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI