Mozartine u Pokupskom – budi tamo i uživaj u glazbenoj čaroliji!


Pjevački studio Mozartine nastavlja fantastičan niz proljetnih koncerata diljem Lijepe naše.

Sljedeći je zakazan za nedjelju, 07. travnja u Pokupskom u župi Uznesenja Blažene Bogorodice Marije s početkom u 12 sati.

Ovoga će se puta u glavnoj ulozi naći zborovi Scarlattine i Papandopuline pod vodstvom dirigentice Lorene Deidde te uz korepetitora Božu Letunića.

Jedan od spomenutih zborova je zbor Scarlattine kojeg čine djevojčice od 6 do 12 godina. Zbor izvodi klasičnu glazbu, a česti su gosti na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima, kao i na televiziji i radiju. Zbor je također nastupao uz renomirane hrvatske orkestre, osvojio brojne nagrade na državnim natjecanjima, te osim u Zagrebu održao veliki broj koncerata u drugim gradovima Hrvatske.U rujnu 2015.godine zbor preuzima Lorena Deidda koja, osim što je dirigentica zbora Scarlattine, je dirigentica i Papandopulina koje su ime su dobile po velikom hrvatskom kompozitoru – Borisu Papandopulu, a zbor čine djevojčice od 6 do 12 godina.

I njihov repertoar se sastoji od djela klasične glazbe, a kroz godine djelovanja nanizale su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima. Mlade zborašice njeguju klasičnu glazbu, a kroz godine djelovanja nanizale su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima, ali i održavajući samostalne koncerte u Zagrebu i ostalim gradovima, a nastupale su u Austriji i Njemačkoj, te su u više navrata snimale i za radijske i TV emisije.

Pratite Pjevački studio na njihovoj Facebook stranici - https://hr-hr.facebook.com/choir.mozartine.croatia/ i sva njihova događanja!

Bit će to jako zanimljiv koncert koji je u organizaciji Dječjeg zbora Mozartine, te koji nikako ne smijete propustiti! Vidimo se točno u podne!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI