Koncert Djevojačkog zbora Mozartine u Novom Marofu - vidimo se!


Samo nas nekoliko dana dijeli od još jednog koncerta Djevojačkog zbora Mozartine koji će se održati u subotu 30. ožujka u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu u 19.00 sati. Uvjereni smo da će vas zborašice svojim uvijek energičnim nastupom još jednom podsjetiti zašto je glazba važna u životu.

Ulaz na koncert je besplatan stoga dođite u što većem broju i prepustite se valovima predivnih melodija koje će vam Djevojački zbor izvesti.

Nastup u Novom Marofu lagana je uvertira u ono što vas još čeka s Pjevačkim studijom Mozartine, a pripremili su vam puno toga. Koncert u Novom Marofu održat će se u sklopu njihove slavljeničke turneje povodom 20 godina djelovanja Pjevačkog studija Mozartine. Tijekom koncerta djevojke će izvesti neka od najljepših djela Debussya, Straussa, Hatzea, Fia, Žganca, Cossetta, Mokranjca, Mozarta i mnogih drugih pod vodstvom dirigentice Ive Majcenič i uz klavirsku pratnju Lorene Deidde.

Djevojački zbor radi punom parom, te se ujedno priprema i za sljedeći nastup u sklopu europske turneje gdje će održati koncerte u dva nizozemska grada - Amsterdamu i Rotterdamu, 13. i 14. travnja. Ove neumorne pjevačice se nakon toga pripremaju za veliki broj nastupa koji ih čekaju u Hrvatskoj - desetak koncerata u gradovima diljem Lijepe naše, ljetni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu, a kao kruna nastupa čeka ih veliki slavljenički koncert u velikoj dvorani Lisinski 15. listopada.

Ne propustite priliku poslušati Djevojački zbor Mozartine uživo. Potražite ih na nekim od navedenih lokacija i pratite gdje je njihov sljedeći nastup jer možda su već sutra u vašem gradu!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI