Predbožićna događanja u Pjevačkom studiju Mozartine


Dok aktivno traju pripreme za božićne koncerte u Lisinskom, naši zborovi uveseljavaju i publiku izvan Zagreba. Tako su dječji zborovi održali prekrasne adventske koncerte u Ljubešćici i Kalniku, te razveselili i one najmlađe. Za to vrijeme djevojački zbor Mozartine i zbor dječaka BoysVoice snimali su na HRT-u božićno izdanje emisije Kod nas doma koje će biti emitirano na sam Badnjak.

Raspjevani glasovi naših Chopinina ispunili su u nedjelju radijski eter jer su djevočice zajedno s dirigenticom gostovale u emisiji na Radio Sljemenu. Da se o Mozartinama priča i na drugim radijskim frekvencijama pobrinula se dirigentica Irena Curić koja je dan poslije gostovala na Radio Martinu.

U utorak su dirigentica Irena Curić, članica djevojačkog zbora Hana Štimac, te član BoysVoicea i Musical zbora Webber Mihael Kokot gostovali u emisiji na Z1 televiziji te najavli tri rasprodana božićna koncerta koji Pjevački studio Mozartine održava u KD Vatroslav Lisinski. U razgovoru su također i najavili veliki slavljenički koncert koji studio planira za iduću godinu kada slavi velikih 20 godina postojanja.

Brojeći zadnje dane prije koncerata, uz svakodnevne probe, svi članovi Pjevačkog studija Mozartine željno iščekuju Lisinski i da pokažu što su marljivo spremali za svoju publiku.

Događanja u ovoj godini Pjevački studio će završiti klavirskom produkcijom polaznika klavira i solfeggia koja će se održati 22. prosinca nakon čega studio odlazi na zasluženi odmor svih pjevača i s veseljem očekujemo ulazak u veliku slavljeničku godinu koja će biti prepuna koncerata, gostovanja, turneja, snimanja i još pokojeg iznenađenja! :)

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI