Osjetite božićnu čaroliju uz pjevački studio Mozartine!


Praznici nam stižu uz najljepše pjesme i adventski koncert ovoga petka, 7. prosinca sa *Schubertinama, Bachovinama i zborom dječaka Boysvoice u Gradskoj sportskoj dvorani OŠ Ljubešćica. * Studio Mozartine u pauzi od svojih rasprodanih zagrebačkih božićnih koncerata, održavanja seminara, priprema i nekoliko božićnih gostovanja koje nikako ne želite propustiti. Na programu će se naći domaće i strane prigodne pjesme koje će donijeti čarobne trenutke za ljubitelje ovog najljepšeg doba u godini. Dirigentice koje zborova su Irena Curić i Martina Divjak uz glasovirsku pratnju za koju će biti zadužen Ivan Pernicki.

Za sve one koji još možda ne znaju, dječji zbor *Schubertine* osnovan je u listopadu 2010. godine, kao treći podmladak Djevojačkog zbora Mozartine koji djeluje na području Novog Zagreba i okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Najčešće izvode skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja koje su primjerene dobi djece. Schubertine od osnutka vodi, nekadašnja solistica Djevojačkog zbora Mozartine, Martina Divjak.

Tri godine nakon Schubertina osnovan je i zbor dječji zbor *Bachovine* u studenom 2013. godine, kao četvrti pomladak Djevojačkog zbora Mozartine.

Bachovine vodi nekadašnja solistica Djevojačkog zbora Mozartine, Irena Curić.

Zbor dječaka *BoysVoice* osnovan je u listopadu 2017. godine, kao prvi dječački zbor u sklopu Pjevačkog studija Mozartine, a okuplja dječake od 6-14 godina s područja Zagreba. Zbor dječaka izvodi prigodne klasične skladbe te pop-rock obrade. BoysVoice vodi također Martina Divjak.

Pozivamo vas na adventski koncert u OŠ Ljubešćica i dođite nam u što većem broju!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI