Budite dio koncertne turneje Mozartina u Iloku!


Nakon prekrasnih koncerata u župi Navještenja BDM u Vrgorcu, međugorskoj crkvi sv. Jakova, te sisačkoj crkvi sv. Kvirina na svojoj trodnevnoj turneji pod nazivom "Turneja Mozartina kroz tri županije" Djevojački zbor Mozartine održat će koncert u Iloku, 11.11. u 10 sati u crkvi sv. Ivana Kapistrana gdje će zbor pratiti misu te će nakon mise održati koncert.

Djevojke će kroz koncert voditi dirigentica Iva Majcenić uz glasovirsku pratnju Lorene Deidde.

Zbor će pjevati Brittenovu misu u D-duru te djela sakralne glazbe klasičnih autora. Koncert je nastao u organizacije djevojačkog zbora Mozartine u suradnji s Gradom Ilokom.

Pjevački studio Mozartine broji ukupno 11 pjevačkih ansambala za djecu i mlade, a u pauzi od snimanja novih pjesama vrijedno rade i pripremaju puno projekata i koncertnih gostovanja. Zbor je aktivan od 1999. godine, a čine ga 50-ak djevojaka iz 20-ak zagrebačkih osnovnih i srednjih škola te fakulteta. Djevojke su održale mnogo koncerata kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Mogu se pohvaliti izvedbama s mnogim renomiranim hrvatskim glazbenicima kao što su Urban, Neno Belan, Gibonni i s mnogim svjetskim glazbenicima poput Dionne Warwick, Pastora Solera…

Poslušajte kako zvuče Mozartine koje su osvojile Hrvatsku i svijet svojim nastupima!

ISTAKNUTI POSTOVI
AKTUALNI POSTOVI